Έγραψες το βιβλίο σου. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Έγραψες το βιβλίο σου. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;
Τελευταία επεξεργασία: 18 Οκτ 2018

Έχει περάσει από επιμέλεια το κείμενό σου;
Μπορεί να το έχεις διαβάσει πάρα πολλές φορές, μπορεί να το έδωσες να το διαβάσουν άλλοι (φίλοι, συγγενείς, άνθρωποι των οποίων τη γνώμη εκτιμάς), όμως μόνο η «ματιά» του επιμελητή κειμένων θα κάνει το κείμενό σου βιβλίο.

Η πείρα ενός επιμελητή χρειάζεται για να διορθωθούν ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, να εντοπιστούν ασυνέχειες στην πλοκή, να τονιστούν σημεία που θα βοηθήσουν τους αναγνώστες να κατανοήσουν καλύτερα όσα γράφεις.

Ακόμα και αν δεν προορίζεις το βιβλίο σου για πώληση, οι υπηρεσίες επιμέλειας που παρέχουμε στο Bookoo θα αναδείξουν το γραπτό σου.

Διάλεξες σωστό εξώφυλλο;
Φυσικά και δεν κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο, ωστόσο πρέπει να παραδεχτείς ότι η πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσουν οι αναγνώστες σου ξεκινά από εκεί.

Αρκεί μια ματιά στα ράφια των βιβλιοπωλείων για να διαπιστώσεις πόσο πιο εύκολα ξεχωρίζουν τα επαγγελματικά εξώφυλλα.

Γιατί να συμβιβαστείς με κάτι μέτριο και ερασιτεχνικό; Οι γραφίστες του Bookoo αναλαμβάνουν να συνθέσουν το εξώφυλλο που έχεις ονειρευτεί για το βιβλίο σου, μέσα από έτοιμες προτάσεις ή σύμφωνα με τις οδηγίες που θα μας δώσεις.

Σκέφτηκες να το διαθέσεις και σε ebook;
Όσο οργανώνεις τον τρόπο που θα προωθήσεις το βιβλίο σου, μην ξεχνάς τους αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων. Η διάθεση του ebook στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία με τα οποία συνεργάζεται το Bookoo θα βοηθήσει στη διάδοση του βιβλίου σου. Επίσης, στην πώληση ηλεκτρονικών βιβλίων δεν υπάρχει επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς, γιατί το ebook φτάνει στον παραλήπτη μέσα σε ελάχιστα λεπτά. 

Μοιράσου το άρθρο


Γράφτηκε από τον/την
Bookoo
αυτοέκδοση βιβλίου
αυτοέκδοση bookoo
ΘΕ αυτοέκδοση βιβλίου

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα